Megan Thee Stallion säger att hon har ätit Flamin’ Hot Cheetos “sedan födseln”, så när Frito Lay kontaktade den Grammy-vinnande MC om att medverka i varumärkets nya Super Bowl-kampanj tvekade hon inte. För att göra saker extra kryddiga framträder rapparen mittemot popstjärnan Charlie Puth i den första kombinerade Flamin’ Hot spot med både Doritos och Cheetos, och debuterar med ett smakprov av den klassiska Salt-N-Pepa-låten “Push It”. Träffade Megan via Zoom inför Super Bowl för att prata om fördelarna med att vara på en Super Bowl-plats (“Jag kommer att behöva en Cheetos-garderob”), hennes Hollywood-strävanden (“Jag vill också verkligen vara regissör”) och vad hon lärde sig om sig själv under pandemin (”Jag var tvungen att reflektera”).

Av alla dina prestationer — Billboard-listor, en Grammy-vinst med Beyoncé, headlining-konserter, Coachella, etc. — var blir det att ha en Super Bowl kommersiell ranking? Det är en stor sak.

 

När folk frågar mig, “Megan, när känner du att du verkligen klarade det?”, känner jag att det här är en av de gångerna. Jag måste säga: “Vet du vad? Jag har en Super Bowl-reklam med Flamin’ Hot Cheetos. Jag är nog lite känd. Jag klarade det nog lite.”

Jag kan bekräfta. Till råga på det, gör du det med ett varumärke som du sa att du har njutit av hela ditt liv. Är du en Flamin’ Hot Cheetos eller en Doritos-person?

Jag har definitivt ätit Hot Cheetos sedan födseln, men definitivt när jag blev äldre och jag började upptäcka Flamin’ Hot-världen, nu gör jag mina nachos med Flamin’ Hot Doritos. Jag kan verkligen inte välja eller välja mellan de två. Du måste äta den ena och sedan den andra. Flamin’ Hot Doritos kan du doppa i vad som helst. Det ligger verkligen i luften.

Med märkeserbjudanden som detta undrar jag alltid om de har staplat dina skåp med väskor på väskor …

Jag hade redan mitt lager av Flamin’ Hot Cheetos hemma men eftersom jag har arbetat med dem växer det definitivt lite mer. Det finns ett överflöde. Jag kommer att behöva en Cheetos-garderob.

På tal om väskor, när du publicerade Flamin’ Hot-bilden på Instagram, skrev en av dina följare: “Om det var en person att få en väska”, hänvisade till framgången du har haft med varumärkeserbjudanden. När du blir kontaktad av varumärken, vilka kriterier letar du efter innan du loggar på?

Jag går inte med på saker som inte känns äkta för mig, saker som inte riktigt rör mig eller saker som inte känns verkliga för mig. Med Flamin’ Hot Cheetos var det en no-brainer. Jag kan prata om det här i flera dagar. Fråga mig vad som helst om Hot Cheetos, jag ska berätta. Jag äter det verkligen; Jag njuter verkligen av det. Men definitivt, när jag överväger varumärkesaffärer, måste det vara något som gör mig glad och något som jag kan sälja dig vidare.

En av de saker du verkligen sålde på plats är ditt skådespeleri. Jag vet att du har haft några möjligheter – det finns en film som du är knuten till som heter Best Man Wedding – men vad kan du berätta för mig om dina ambitioner på den fronten?

Jag vill definitivt bli skådespelerska, men jag vill också verkligen bli regissör. För mig älskar jag filmer. Jag är helt klart som en filmfantast. Och jag tycker inte att skådespeleri ska se ut som skådespeleri. Varje gång jag får möjlighet att agera beter jag mig som mig själv. Jag känner att det är det som gör att det kommer så naturligt. Definitivt kommer vi att se lite skådespeleri från Megan Thee Stallion i år.

Varför regissera?

För jag gillar att skapa. Jag gillar inte bara att skriva musik, jag gillar att skriva berättelser. Jag vill definitivt se dessa berättelser få liv.

Tillbaka till Super Bowl-helgen. Var kommer du att vara när din reklampremiär?

Jag kommer att vara på Super Bowl, och det är min första gång. Jag är så exalterad. Jag är så exalterad över halvtidsshowen och bara hela upplevelsen i allmänhet. Det är på väg att bli en film.

Det är också på väg att bli den mest stjärnspäckade Super Bowl någonsin. Pepsi Super Bowl Halftime Show-uppställningen innehåller legendariska MCs, och dina kommersiella prover Salt-N-Pepa, ytterligare två legendariska MCs. Vad betyder det här ögonblicket för hiphop för dig?

Det får mig bara att veta att hiphop är större än någonsin. Det har alltid varit så stort, men jag är bara så glad att det är så uppskattat, och jag är så glad över att vara en del av något som berör alla i världen. Alla tittar på Super Bowl. Dessa artister har slagit mark i flera år, och att ha denna halvtidsshow med hiphop-tema, det är en så stor sak. Jag är där som en del av det, gör en nyinspelning av en Salt-N-Pepa-låt – OG-heta tjejer – jag känner bara att ja, jag gör rätt. Ja, jag är en het tjejcoach. Titta på mig som gör mitt avtryck i hiphop.

På tal om att sätta din prägel, jag ville fråga om Coachella. Det är en staplad lineup som du är med i. Om du hade en chans, finns det en annan artists set som du vill smyga iväg och se?

Först och främst har jag aldrig varit på Coachella, så jag smyger iväg och jag träffar alla för att jag behöver den här upplevelsen. Jag önskar att jag kunde ha sett Beyoncé live på Coachella, men förhoppningsvis kommer jag att göra det en dag igen. Så fort jag är klar med att uppträda och förmodligen redan innan jag uppträder, kommer jag definitivt att titta på alla jag kan.

Till sist, jag är nyfiken på hur pandemin var för dig. Lärde du dig något nytt om dig själv under de lugna stunderna?

Att vara i det huset ensam och med mina hundar och en annan person, fann jag definitivt att det är OK att vara själv. Det är okej att ta den där mentala pausen. Du behöver inte vara runt alla och deras energi 24/7. Jag var helt enkelt tvungen att ladda om under den tiden. Jag var tvungen att reflektera. Jag var tvungen att bli den här Megan Thee Stallion som jag är just nu. När du inte kan göra något måste du ta reda på det. Vad kan jag göra nu? Hur kan jag förbättra mig och jag kan verkligen inte göra något?

Jag var tvungen att hitta nya sätt att vara kreativ. Jag var tvungen att hitta nya sätt att få inspiration än att vara ute och gå. Jag skulle gå ut. Jag skulle ta promenader. Jag gör saker själv nu. Jag kommer egentligen bara på vad som händer i det här huvudet? Jag kunde verkligen skriva några fantastiska saker, och inte bara skrev jag musik, jag skrev berättelser. Att ha den tiden för mig själv, det gav mig definitivt ett bra utrymme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here