Warcraft är en Blizzard Entertainment -serie som ligger många varmt om hjärtat. Franchisen inkluderar en trilogi av realtidsstrategispel (RTS), det massiva multiplayer online-rollspelet (MMORPG) World of Warcraft , online-kortspel Hearthstone och till och med spin-offs av romaner och filmer.

Således, när Blizzard tillkännagav ett “helt nytt mobilt Warcraft – innehåll” i deras Q4 2021-nyhetsrelease , är det oklart vilken typ av spelupplevelse som kommer att erbjudas för fansen.

Warcraft 3
Warcraft 3

Hearthstone har hittills varit det enda Warcraft -relaterade spelet på mobilen, och släpptes på iOS och Android redan 2014. Hearthstone är också ett kortspel med spelupplägg som helt skiljer sig från RTS-upplevelsen i originaltrilogin och det actionorienterade MMORPG, World of Warcraft .

Detta är inte heller det enda mobilinnehållet som Blizzard jobbar med, eftersom det finns Diablo Immortal , som gick in i stängd beta i november 2021. Den mobila Diablo – titeln kritiserades hårt av fansen när den först tillkännagavs 2018 på grund av det allmänna intrycket av mobilspel är mindre versioner av deras fullfjädrade PC-motsvarigheter.

Detaljer om det mobila Warcraft – innehållet är fortfarande knapphändiga, och till och med genren av spelet är okänd än. Som sådan kan det vara allt från en expansion för befintliga spel till en helt ny titel. Förhoppningsvis kommer mer information att avslöjas snart, och fans av den klassiska franchisen kommer att ha något att se fram emot.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here